Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας

Χρησιμοποιήστε την είσοδο του επαγγελματικού σας χώρου δημιουργώντας μια πρώτη εντυπωσιακή εικόνα στον επισκέπτη σας και δημιουργώντας του την αίσθηση της αρμονίας με την συνολική της εμφάνιση.

Ένα τάπετο με λογότυπο για τις ανάγκες σας

Τα επαγγελματικά ταπέτα εισόδων της STEP κατασκευάζονται σύμφωνα με τις επιμέρους προδιαγραφές σας και με γνώμονα την μέγιστη λειτουργικότητα τους. Χρησιμοποιείτε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, το οποίο διασφαλίζει την πιστή αναπαραγωγή οποιουδήποτε τύπου του λογότυπου της εταιρείας, το όνομα της μάρκας ή του προϊόντος. Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους βαφής, μπορούν όχι μόνο χαρακτήρες, γράμματα και γραφικά στοιχεία να αναπαραχθούν με ακρίβεια, αλλά επίσης τα περιγράμματα, οι σκιές και άλλες αποχρώσεις να δημιουργηθούν.

Τάπετα για κάθε τύπο εισόδου

Τα ταπέτα με Λογότυπο μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση, π.χ. απευθείας στην είσοδο του χώρου, ως μέσο ενίσχυσης της εταιρικής εικόνας ή στο σημείο πώλησης ώστε να χρησιμεύσουν ως προσεκτικά τοποθετημένα εργαλεία διαφήμισης. Η πρόσθετη ενίσχυση μήκους 20-30 mm πλάτος του τελειώματος των ταπέτων και η αντιολισθητική βάση νιτριλίου προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τον κίνδυνο της πτώσεως.

Το πέλος του χαλιού που αποτελείται από υψηλής ποιότητας έντονης συστροφής νάιλον, εγγυάται την αντοχή του τυπωμένου μοτίβου, παρέχει εξαιρετική απορρόφηση υγρασίας και επίσης σας δίνει την αίσθηση της ευχαρίστησης κάτω από τα πόδια σας.

Καινοτομία 92%
Ποιότητα 94%
Προσαρμογή 87%
Χρώματα 75%
Μεγέθη 82%
Thorax 15

Παγιδεύει μεγάλες ποσότητες χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Το χοντρό καμπυλωτό πλέγμα βινυλίου ανοιχτής δομής του THORAX 15, παγιδεύει μεγάλες ποσότητες χώματος, λάσπης και άλλων ρύπων χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το ΤHORAX 15 έχει άριστη εφαρμογή στις εσοχές, χωρίς να διαθέτει υπόστρωμα για να αφαιρείται το χώμα, η λάσπη και το νερό από το κάτω μέρος.

Prisma

Μοναδικά κατασκευασμένη ίνα πολυαμιδίου.

Μοναδικά κατασκευασμένη ίνα πολυαμιδίου θερμικής κατεργασίας με δυνατότητα συγκράτησης μεγάλης ποσότητας σκόνης και υγρασίας ενώ παράλληλα αναδυκνύει τα έντονα χρώματα.

Με επιλογή 16 χρωμάτων δημιουργήστε ένα μοναδικό ταπέτο που θα συνδυάζει την καθαριότητα με την προβολή της επιχείρησής σας.

Zeus (22mm)

Πολύ βαρύ περιτύπωμα και αλουμίνιο.

Η λύση για επαγγελματίες με ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Τα ταπέτα αλουμινίου είναι ιδανικά για χώρους όπου υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία πεζών όπως: εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α.
Η εξαιρετικής ποιότητας μοκέτα και λάστιχο, απομακρύνουν μεγάλες ποσότητες χώματος και σκόνης ενώ παράλληλα απορροφούν κραδασμούς και θορύβους.

Powered by:
Πίσω στην κορυφή